30/5/11

Τιμητική διάκριση για την ομάδα του Βόλου και τον αθλητή C-not (Burhan Ali)

Με τον τίτλο του FAIR PLAY ποδοσφαιριστή τιμήθηκε ο αθλητής του Βόλου C-not.
Μπορεί η ομάδα του Βόλου να μην κατάφερε να κατακτήσει το τίτλο, όμως κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις από όλους με το ήθος και την τιμιότητα στο παιχνίδι της μακρυά από σκοπιμότητες και βαθμοθηρίες. Μην ξεχνάμε άλλωστε και τον σκοπό του τουρνουά όπου άνθρωποι που έχουν νιώσει τον κοινωνικό αποκλεισμό βρέθηκαν μαζί για να δώσουν μία κλωτσιά στην φτώχεια. Για αυτό άλλωστε η ομάδα του Βόλου που ταξίδεψε στην Πάτρα αποτελούταν από περίπου 6 διαφορετικές εθνικότητες που βρίσκονταν για πρώτη φορά και αγκάλιασαν αυτήν την προσπάθεια.
Αποτέλεσμα του ήθους της ομάδας ήταν η βράβευση στο τέλος του τουρνουά του ποδοσφαιριστή της ομάδας του Βόλου C-not με τον τίτλο του πιο τίμιου αθλητή της διοργάνωσης (FAIR PLAY PLAYER) , ίσως το πιο σημαντικό βραβείο. Ο 16χρόνος από το Σουδάν στην κυριολεξία έκλεψε καρδιές και αγαπήθηκε από όλους για τον χαρακτήρα του , άλλωστε η περίπτωση του προκάλεσε και τον ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Μπιταξή.


Καλό θα ήταν να αναφέρουμε ότι η θετική απόδοση πολλών αθλητών της ομάδας του Βόλου συζητήθηκε από τους υπεύθυνους της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΣΤΕΓΩΝ, και αναμένεται κλήση αυτών ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος τον Αύγουστο στο Παρίσι.
Τέλος είναι σημαντικό να τονίσουμε την πρόταση που έγινε από τους υπέυθυνους του Βόλου προς τους διοργανωτές για την διοργάνωση του 2ου Πανελληνίου Πρωταθλάματος το 2012 στο Βόλο, πρόταση που βρίσκει σύμφωνους όλους και αναμένεται τον προσεχή μήνα συνάντηση στην πόλη μας με όλους τους φορείς γαι την τελική απόφαση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου